1 de juny de 2020 1/6/20

Benicàssim reprén el dilluns l'atenció presencial en el SIC amb cita prèvia

Benicàssim reprén el dilluns l'atenció presencial en el SIC amb cita prèvia - (foto 1)
  • Els interessats a acudir al consistori han de demanar cita telefonant al 964300962

El Servei d'Informació Ciutadana de l'Ajuntament de Benicàssim reprendrà el dilluns  18 de maig l'atenció presencial amb cita prèvia. Com ha explicat la regidora d'Atenció Ciutadana, Elena Llobell, el servei “només estarà disponible per a gestionar tràmits que han sigut molt demandats durant aquestes setmanes i gran part d'ells requereixen la presència física”. Els tràmits que es poden fer de manera presencial són empadronament a Benicàssim, canvi de domicili en el padró d'habitants, certificats d'empadronament, obtenció de signatura electrònica/digital, sol·licitud de llicència d'obra menor/declaració responsable d'obres i servei de finestreta única, és a dir, la presentació d'escrits i sol·licituds per a la seua remissió a altres administracions.

La tramitació de qualsevol tràmit diferent als expressats només podrà realitzar-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (benicassim.sedelectronica.es) o per correu postal (carrer Metge Segarra, número 4. 12560, Benicàssim).

Tots els interessats a acudir a l'ajuntament a realitzar alguna d'aquestes gestions ja pot demanar cita prèvia cridant al telèfon 964300962 en horari de 8.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

L'horari d'atenció establit en l'oficina és, inicialment, de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores “i en el moment en què les circumstàncies ho permeten, l'horari del SIC tornarà a ser l'habitual, de 8.00 a 17.00 hores de dilluns a divendres, i també podran realitzar-se la resta de tràmits que es venien gestionant habitualment abans de la declaració de l'estat d'alarma”, ha afegit Llobell.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que per a la reobertura del Servei d'Informació Ciutadana de manera presencial “s'han adoptat totes les mesures de seguretat sanitària necessàries perquè l'accés de la ciutadania a l'ajuntament i el treball dels empleats municipals compte amb tota la protecció i la màxima garantia”. Sobre aquest tema, s'ha establit com a obligatori acudir al consistori proveït de mascareta protectora.

Pujar