elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim acollirà a l'octubre un programa per a trobar faena en menys de dos mesos

Benicàssim acollirà a l'octubre un programa per a trobar faena en menys de dos mesos
  • El Programa d'excel·lència per a desempleats se celebrarà en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià

Benicàssim serà el punt de trobada de les persones desempleades amb motiu de la celebració de la segona edició del Programa d'excel·lència per a desempleats (PEIG), impartit per Isra García. El conegut consultor, especialista en màrqueting, negocis i transformació digital estarà en octubre en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià per a bolcar-se amb tots els parats que vullguen trobar faena en menys de 60 dies. I és que eixa és la finalitat d'aquest projecte, “que s'emmarca en la línia estratègica de promoció de l'ocupabilitat en què treballa l'Ajuntament de Benicàssim”, com indica l'alcaldessa, Susana Marqués.

El programa de tres dies de duració busca que les persones puguen aconseguir l'excel·lència personal i professional a través de l'alt rendiment. L'objectiu és que els participants aprofundisquen en les seues àrees crítiques per a aconseguir així un canvi radical enfocat a desenvolupar les capacitats imprescindibles amb el fi últim de sobreeixir en el competitiu mercat laboral i, en definitiva, trobar faena. Segons indica el creador, Isra García, “és una injecció d'excel·lència personal i professional, mentalitat imparable, confiança, persuasió, superhàbits i alt rendiment”.

Des del PEIG indiquen que el programa té un format de formació disruptiva i intens i l'horari, tot i que encara està per definir-se, és probable que siga de 8 a 21-22 hores.

Els interessats a inscriure's en el programa hauran de presentar la seua candidatura omplint i enviant el qüestionari que hi ha en la web, https://programa-de-excelencia.com/accés/. La inscripció es pot realitzar fins aproximadament dues setmanes abans de la celebració del programa a Benicàssim.

Quant al perfil dels candidats, des del PEIG comenten que l'edat no és un factor determinant sinó que l'important és l'actitud i les ganes d'aprendre i adoptar la mentalitat d'excel·lència. Així, ser major d'edat és prou per a formar-ne part. A més, es pot inscriure qualsevol persona de l’estat, ja que en un principi no està restringit a cap territori autonòmic. Per tant, l'única condició sine qua non és tindre en vigor la targeta de la desocupació (DARDE).

La regidora d'Ocupació i Emprenedoria, Vanessa Batalla, ha comentat que des de l'Ajuntament de Benicàssim “recolzem els projectes i iniciatives que activen la motivació per l'ocupació i ajuden a reduir el nombre de persones desempleades”.

Pujar