elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

2.000 escolars inicien el curs en els centres educatius de Benicàssim

2.000 escolars inicien el curs en els centres educatius de Benicàssim
  • El consistori ha reforçat la mobilitat i seguretat en els voltants dels centres

Al voltant de 2.000 escolars de Benicàssim han iniciat el curs escolar 2022/23 en els CEIP Santa Águeda, CEIP Palmerar i IES Violant de Casalduch.

Per a aquest retorn a les aules, a més de les tasques pròpies de neteja, manteniment i posada a punt dels centres educatius, el consistori ha reforçat la seguretat i mobilitat de l'entorn amb el repintat de la senyalística i camins escolars segurs, així com la instal·lació de reductors de velocitat a l'entorn dels CEIP Santa Águeda i Palmerar i baranes de protecció en les voreres de l'IES Violant de Casalduch. A més, des de la Policia Local de Benicàssim portan cursos treballant en pro de la seguretat i en estreta col·laboració amb els centres, informant i promocionant campanyes d'educació viària “amb l'objectiu d'ensenyar, des d'edats molt primerenques, la importància del respecte i del compliment de les normes viàries, educant en valors com el respecte, la convivència i la consciència social”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Finalment afegir que els dos col·legis compten amb rutes escolars segures. En el cas del CEIP Palmerar, els alumnes i les alumnes que acudeixen a aquest centre educatiu poden arribar a través de sis rutes escolars segures els punts de partida de les quals són: Gran Avinguda Jaume I amb cantonada Enric Valor;calle Florida amb cantonada Castell del Polpis; carrer Palmeral amb encreuament Sigalero; carrer Ribalta en l'encreuament amb carrer Apòstol Santiago; inici Avinguda Mohíno, cantonada amb avinguda Ferrandis Salvador; i carrer Sant Joan de Moró amb cantonada Miguel Delibes.

Quant al CEIP Santa Águeda, són cinc les rutes escolars segures i amb inici en el final del carrer Sant Tomàs (al costat del Pont de Ferro), carrer Les Creus, Sequiota, Guitarrista Tárrega i avinguda Castelló amb cantonada carrer Evian Les Bains.

 

Pujar