elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim i Altea lideren les dades d'ocupació hotelera de la Comunitat per Setmana Santa

Benicàssim i Altea lideren les dades d'ocupació hotelera de la Comunitat per Setmana Santa
  • La Setmana Santa ha superat les previsions més optimistes i permet encarar la temporada turística d'estiu que ara comença amb bones perspectives

Benicàssim i Altea han aconseguit aquesta Setmana Santa superar les expectatives d'ocupació hotelera previstes inicialment, segons les dades oferides per l'Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana HOSBEC.

A Benicàssim s'ha aconseguit el 95% d'ocupació entre el 6 al 10 d'abril fregant així el considerat com a ple tècnic i superant les previsions més positives per a la localitat, mentre que Altea ha aconseguit el 96%, sent els dos municipis amb millors dades d'ocupació durant les vacances de Setmana Santa.

La Setmana Santa en la Comunitat

La Setmana Santa ha impulsat l'ocupació dels destins i zones de la Comunitat Valenciana amb dades que, de mitjana, posicionen a la Comunitat Valenciana per damunt del 85% d'ocupació hotelera i mantenint-la com destí referent. De fet, els resultats finals han sigut fins i tot millors que els previstos inicialment el que demostra que la reserva d'última hora motivada sobretot pel bon temps ha funcionat intensament i la indústria de l'allotjament hoteler ha acumulat reserves com fa temps que no es veien, tal com han informat fonts de HOSBEC.

En el sector hoteler de la Comunitat Valenciana, tal com recorda l'associació, no estan centrats en comptar turistes ni per batre rècords, si no en què l'any 2023 siga la temporada turística amb objectius de rendibilitat i de sostenibilitat futura tant social com econòmica. La Setmana Santa ha superat les previsions més optimistes i permet encarar la temporada turística d'estiu que ara comença amb bones perspectives.

Pujar