elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Volta a Peu de Benicarló celebra 10 anys visibilitzant la lluita per la igualtat

La Volta a Peu de Benicarló celebra 10 anys visibilitzant la lluita per la igualtat
  • La desena edició tindrà lloc diumenge 26 de març amb l’objectiu de reclamar la igualtat d’oportunitats

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, i el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, han presentat la X edició de la Volta a Peu per la Igualtat, una de les activitats més esperades i populars de la programació del Dia de la Dona.

La volta tindrà lloc diumenge 26 de març amb sortida i arribada des de la plaça de la Constitució i un itinerari de 5 quilòmetres encara per concretar però que recorrerà els indrets més atractius i emblemàtics de Benicarló.

Tant Gemma Cerdà com Fernando Jovaní han animat tota la població de Benicarló a participar i a «inundar Benicarló amb una marxa reivindicativa que visibilitze que tots i totes caminem junts cap a aquesta igualtat», han dit.

Les inscripcions per a participar en la Volta a Peu de la Igualtat es poden formalitzar a través del web www.hj-crono.es a un preu de 5 euros per a les persones adultes i 3 euros per als menors de 15 anys.

Les samarretes es podran recollir a la Cambra Agrària dissabte 25 de març de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.  

Totes aquelles persones que vulguen col·laborar com a voluntàries en la cursa poden enviar un correu electrònic a info@hj-crono.es indicant el seu nom, dni, data de naixement i talla de la camiseta.

Pujar