elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna l'Escola de Nadal, per tal de conciliar la vida familiar i laboral

Torna l'Escola de Nadal, per tal de conciliar la vida familiar i laboral
  MÉS FOTOS
  Torna l'Escola de Nadal, per tal de conciliar la vida familiar i laboral - (foto 2)

  La Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives ha posat en marxa un any més l'Escola de Nadal, amb l'objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacances nadalenques. Les dates de l’escola són el 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener.

  Els xiquets i xiquetes nascuts entre el 2008 i el 2016 tindran la possibilitat de participar en l'Escola de Nadal que organitza la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives durant els dies laborables de les vacances escolars. La iniciativa inclou espai de jocs, tallers i activitats que faciliten la participació de tots els xiquets i xiquetes i que, a més, permeten la conciliació de la vida familiar i laboral en període de vacances escolars.

  L'Escola de Nadal tindrà lloc els dies 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener a les instal·lacions del Col·legi La Salle i de la Cambra Agrària, en horari de matí de 9.00 a 13.00 hores, per un preu de 24 euros. Les places estan limitades a 70 participants; 20 per a educació infantil i 50 per a primària.

  Les inscripcions s'han de formalitzar els dies 4 i 5 de desembre al Centre Social Municipal La Farola de 9.00 hores a 12.00 hores.

  Pujar