elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El taller ‘Dinamitza’t’ dona veu a les reivindicacions dels joves de Benicarló

El taller ‘Dinamitza’t’ dona veu a les reivindicacions dels joves de Benicarló
  • Les demandes més reclamades per la joventut són el cinema, la piscina o un Casal Jove

  • Aquest és l’últim treball de les alumnes del taller d’ocupació, que finalitza divendres 22 de desembre

Les 10 alumnes del taller d’ocupació ‘Dinamitza’t’ han presentat les conclusions finals del treball de camp que han realitzat durant els últims mesos per a conèixer de primera mà les activitats que ocupen el temps lliure de la joventut de Benicarló. Aquest treball és una pràctica emmarcada en el Certificat de nivell 3 de Coordinació i dinamització del temps lliure educatiu infantil i juvenil.

Per a realitzar aquest treball de camp, les alumnes van visitar els centres d’educació secundària IES Joan Coromines, IES Ramón Cid, el Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló i el col·legi La Salle, on van poder presentar les enquestes de manera presencial. En els centres d’educació primària, l’enquesta es va fer en línia. En total, el nombre d’enquestes recollides ha sigut de 605.

Les reivindicacions més demandades per la joventut són un cinema, l’obertura de la piscina o un camp de futbol accessible. A més, la joventut també reclama un espai sociocultural que tinga les funcions de punt de trobada i organització d’activitats, com ara un Casal Jove.

Les alumnes han plasmat el treball en un document que han entregat a la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, per a la seua consideració.

La regidora ha aprofitat per acomiadar-se de les alumnes, ja que demà divendres, 22 de desembre, finalitzen la seua formació. «Vull destacar i agrair l’esforç excepcional i la dedicació de totes les alumnes que, durant un any, han mostrat un compromís excepcional».

Sonia Foix ha destacat que «l’especialització que han adquirit amb aquest taller no només les ha enriquit a nivell de formació sinó que els obrirà noves oportunitats en el mercat laboral».

Pujar