13 de desembre de 2019 13/12/19

La Societat de Sant Vicent de Paül, Entitat Destacada en l’Àmbit Social de 2019

La Societat de Sant Vicent de Paül, Entitat Destacada en l’Àmbit Social de 2019 - (foto 1)

  El plenari del Consell Municipal de Benestar Social ha acordat proposar a la Societat de Sant Vicent de Paül de Benicarló com a com a Entitat Destacada en l'Àmbit Social de l'any 2019 pel seu treball en favor de la dignitat i la integritat humana. La institució treballa a Benicarló des de fa 170 anys i dirigeix la seua activitat principalment a persones desfavorides amb dificultats econòmiques i d’inserció social.

  Actualment, ajuda unes 40 famílies, a les quals ofereix acompanyament i assistència, sempre en col·laboració amb altres entitats socials com Càritas o amb els Serveis Socials Municipals. El treball el coordina la junta de la Societat, formada per 8 persones que es reuneixen setmanalment per a determinar les prioritats i establir els plans d’acció.

  La Societat de Sant Vicent de Paül és una organització d’abast internacional creada l’any 1833 per un grup de joves estudiants universitaris de París. Des d’aleshores, ha portat a terme milers de projectes amb la col·laboració de més de 700.000 persones voluntàries en més de 150 països. Es calcula que atenen cada any prop de 30 milions de persones a tot el món.

  L’acte de reconeixement a l’entitat es durà a terme el proper 9 d’agost al Magatzem de la Mar.

  ocultar
  La Societat de Sant Vicent de Paül, Entitat Destacada en l’Àmbit Social de 2019
  Pujar