17 de novembre de 2019 17/11/19

La Setmana de la Ciència es tanca amb un èxit rotund de públic

La Setmana de la Ciència es tanca amb un èxit rotund de públic - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Setmana de la Ciència es tanca amb un èxit rotund de públic - (foto 2)
  La Setmana de la Ciència es tanca amb un èxit rotund de públic - (foto 3)

  La cinquena edició de la Setmana de la Ciència, un dels esdeveniment més importants del calendari cultural de la ciutat, ha finalitzat amb gran èxit de participació i un altíssim nivell de qualitat. Més de 600 persones han disfrutat de les conferències i espectacles al llarg de cinc dies.

  Un públic format per gent de totes les edats, des de xiquets fins a adolescents i gent gran, ha gaudit de la gran diversitat de temes que s'han plantejat en la cinquena edició de la Setmana de la Ciència, la gran cita del calendari benicarlando dedicada a la divulgació científica. El futur de les noves tecnologies, plantejat per les enginyeres Belén Fos i Ana María Jiménez, la divulgació científica que barreja humor i rigorositat a parts iguals de Javier F. Panadero, el genoma humà, a càrrec del prestigiós doctor en Biologia José Millán Salvador, o la música del futur, a càrrec de l'enginyer Carlos Hernández, han omplit la sala d'actes de Caixa Benicarló.

  Els experiments científics realitzats pels centres escolars i la representació de l'espectacle 'Crea', sobre el cervell i la creativitat, han completat una magnífica programació.

  El balanç de la Regidoria de Cultura és molt positiu i la intenció és començar a treballar en breu, juntament amb l'Associació Benicarlanda d'Amics de la Ciència i la Salut (Abacs), de cara a la programació de l'any que ve.

  ocultar
  La Setmana de la Ciència es tanca amb un èxit rotund de públic
  Pujar