elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La renovació del carrer del Doctor Ferrer finalitzarà abans de tres mesos

La renovació del carrer del Doctor Ferrer finalitzarà abans de tres mesos
  • Se substituiran les canonades d’aigua potable, de sanejament i drenatge, es construiran voreres noves i es renovarà la il·luminació

  • Els treballs dotaran el vial d’una imatge completament renovada

Les obres del carrer Doctor Ferrer avancen a bon ritme i hauran finalitzat en poc més de dos mesos, segons les previsions actuals. Els treballs, que van començar la setmana passada, suposaran una reforma integral del carrer, i donaran una imatge completament renovada a aquest cèntric vial.

Concretament, se substituiran i actualitzaran les canonades d’aigua potable, de sanejament i de drenatge. Pel que fa a la superfície, es respectarà l’asfaltat actual però es renovaran totalment les voreres i s’habilitaran dos passos de vianants adaptats a la normativa sobre accessibilitat. A més, es renovarà l’enllumenat existent.

El regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, ha reconegut que «aquestes obres són absolutament necessàries per al creixement de la ciutat» i ha avançat que, «al llarg de la present legislatura, abordarem de forma urgent altres reformes de vials, com ara els carrers d’Alcalà o Vinaròs, que necessiten una reforma integral».

Sorlí ha remarcat que «també actuarem en tots aquells carrers que donen accés a l’Eix Cívic i al carrer de Jacinto Benavente, que actualment està suportant un trànsit molt intens».

Pujar