21 de setembre de 2020 21/9/20

Raimon actuarà a Benicarló el 29 d'octubre

Raimon actuarà a Benicarló el 29 d'octubre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Raimon actuarà a Benicarló el 29 d'octubre - (foto 2)

  La veu més emblemàtica i combativa de la Nova Cançó, Raimon, oferirà un concert a Benicarló el proper 29 d'octubre en el marc de la gira commemorativa dels seus cinquanta anys damunt dels escenaris. Les entrades es posaran a la venda a partir del 4 d'octubre.

  El mateix any que Raimon celebra mig segle sobre els escenaris, Benicarló serà testimoni d'un concert que, en paraules de l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, «concentra el trajecte d'un dels artistes més representatius dels últims 50 anys al País Valencià». El concert tindrà lloc el 29 d'octubre a partir de les 22.30 hores a l'Auditori Pedro Mercader i plasmarà tota una vida de cançons, des que el 1959 va pujar als escenaris fins a l'actualitat. El concert del mític cantautor a Benicarló està emmarcat en la gira «Raimon a Casa», que compta amb el patrocini de Culturarts, a través de la Generalitat Valenciana.

  El regidor de Festes, Ide Añó, ha explicat que després que els problemes d'agenda de l'artista n'impediren l'actuació en el transcurs de les passades Festes Patronals, «l'Ajuntament no ha volgut renunciar a un concert que els benicarlandos mereixen gaudir». L'alcaldessa ha subratllat que el concert de Raimon demostra que l'Ajuntament segueix en la línia «de situar i consolidar a Benicarló en el mapa de la cultura».

  La venda anticipada d'entrades començarà el dia 4 d'octubre a la Tourist Info, a un preu de 15 euros.

  Pujar