elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tot a punt per a conéixer el cartell i les noves representants de les Festes Patronals de Benicarló

Tot a punt per a conéixer el cartell i les noves representants de les Festes Patronals de Benicarló
  • Almudena Martínez, Maria Ávila i Irene Martí s’incorporaran a la Cort d’Honor que mantindrà a Paula Maluenda com a reina de les Festes

Demà dissabte tindrà lloc a l’Auditori Pedro Mercader l’acte de presentació de la reina, dames i cavallers de les Festes Patronals 2022 i del cartell anunciador. Durant l’acte, es presentaran les tres noves dames que enguany se sumaran a la Cort d’Honor: Almudena Martínez, Maria Ávila (en representació de l’Associació de la Dona Llauradora) i Irene Martí (representant als Antics Alumnes de la Salle).

Cal recordar que, tal i com es va acordar l’any passat, la reina, dames i cavallers de la Cort d’Honor 2021 mantindran els càrrecs per a les Festes de 2022 i s’inclouran les noves incorporacions, excepte en la  Cort Infantil, que ja va quedar completa l’any passat.

D’aquesta manera, Almudena, Maria i Irene viuran el seu primer acte festiu i acompanyaran a la resta de representants: Paula (reina), Maria (dama) i la Cort d’Honor Infantil formada per Martina, Yune, Paula, Aron, Fede, Sofía, Elena, Uxue, Aitana, Violant, Meritxell i Noelia.

L’acte, que tindrà lloc a partir de les 20.00 hores, també servirà per a desvetllar el cartell anunciador de les Festes Patronals 2022.

Pujar