elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV denuncia que la retallada al Pla Edificant deixa en fora de joc al cinqué col·legi de Benicarló

El PSPV denuncia que la retallada al Pla Edificant deixa en fora de joc al cinqué col·legi de Benicarló
  • El portaveu Ilde Añó demana un front comú per a exigir a la Generalitat el centre educatiu per a reduir les ràtios i anuncia que el grup socialista a les Corts esmenarà el pressupost perquè s'incloga el projecte en 2024

El PSPV de Benicarló comparteix la seua preocupació davant la retallada, impulsada pel bipartit PP-Vox, del 40% en el pressupost del Pla Edificant de la Generalitat perquè “amenaça amb deixar fora de joc” el projecte de construcció del cinqué col·legi públic de la localitat. Per al portaveu socialista, Ilde Añó, aquesta notícia representa “un dur colp per a la comunitat educativa benicarlanda i per a l'educació pública en general, que huit anys després torna a ser víctima de les tisorades indiscriminades de la dreta”.

Añó reivindica la construcció del nou centre educatiu per a alleujar la sobrecàrrega dels existents i reduir les actuals ràtios, que se situen entre les més altes de la província. El portaveu socialista exigeix a l'alcalde del PP, Juanma Cerdà, i a la resta de formacions polítiques a unir-se en un front comú per a exigir a la Generalitat “el que Benicarló mereix: una educació pública digna i de qualitat”.

Els regidors del PSPV anuncien que el grup socialista a les Corts Valencianes presentarà una esmena als pressupostos buscant assegurar la inclusió d'aquest projecte en els comptes de la Generalitat per a 2024. “Volem que Benicarló compte amb els millors servei públics per a la nostra ciutadania i això passa per oferir una educació pública de qualitat i amb ràtios d'alumnes adequades”.

Pujar