elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV de Benicarló valora negativament els 100 dies de govern municipal

El PSPV de Benicarló valora negativament els 100 dies de govern municipal
  • Des del PSPV-PSOE Benicarló valoren com a lògic el pacte anunciat pel nou equip de govern entre el PP i Benigazlum, però lamenten profundament el temps perdut per a la població.

Este dimecres, El PP I benigazlum han anunciat un pacte de govern. Ambdues formacions han necessitat més de 4 mesos per a posar-se d’acord per a arribar a un pacte, el que era «crónica d’un pacte anunciat». Aquest « desacord» l'únic que ha provocat ha sigut una paràlisi i una pèrdua de temps que una ciutat com Benicarló no es pot permetre, però pareix que els egos personals i algun altre interés estaven per damunt del bé comú.

"De moment, encara no sabem com quedarà la composició de les regidories, però el que si ens han anunciat, és que Juan Pascual Sorlí, asumirà la regidora d’urbanisme. I arribat en aquest punt, no podem evitar fer-nos una pregunta, que també és formula gran part de la ciutadania, Com pense compatibilitzar el senyor Sorlí la seua professió d’advocat urbanístic, on represente a clients que tenen interessos en contra de l’ajuntament de Benicarló, sent el regidor d’urbanisme?", es pregunten.

"Per altra banda, no podem obviar, les declaracions del senyor Sorlí en la roda de premsa, en la que diu que no venen a fer Política. Ser regidor és fer política senyor Sorlí. Decidir, que les partides pressupostaries, siguen més socials, o menys, que tracte d’ajudar a la gent amb més recursos i que ningú es quede enrere és fer política. Ja està bé de tant d’eufemisme!!"

"I per suposat, la gran pregunta que ens fem ara els benicarlandos és: Veurem la piscina oberta en 4 mesos? Aquest era el punt estrella de Benigazlum. Donem per fet, que aquest punt ha sigut important en la negociació i han sigut capaços de fer veure a l’alcalde com fer-ho. Tinc un amic que ja te el gorro i les ulleres preparades".

"Esperem pel bé de Benicarló, que aquesta coalició, tal i com han dit siga d’un equip unit, però tenim els nostres dubtes, ja que en algun plenari, o en alguna comissió, hem vist als membres de Benigazlum votar coses diferents...", conclouen en un comunicat.

 

Pujar