13 de novembre de 2019 13/11/19

Promoció Econòmica impulsa l'exportació amb la segona edició del programa 'Comença a exportar'

Promoció Econòmica impulsa l'exportació amb la segona edició del programa 'Comença a exportar' - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Benicarló dins del marc d'Actiben, ha programat per al mes de setembre el programa «Comença a exportar», amb propostes i estratègies empresarials orientades a l'exportació i la internacionalització

  • A hores d'ara, el programa ja compta amb 11 empreses inscrites

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, Amparo Pérez, de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Ximo Andrés, representant de la Cambra de Comerç de Castelló, i a José Luis Peralta, de Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX), ha presentat la segona edició de «Comença a exportar». El programa, que també compta amb el suport i finançament de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, està destinat a aquelles empreses que vulguen millorar l'exportació i la internacionalització.

Miralles s'ha mostrat satisfeta perquè Benicarló aculla aquest programa i ha remarcat que «des de l'Ajuntament treballem perquè les empreses del municipi siguen més competitives i augmenten la producció i la cartera de clients, perquè això afavoreix la creació d'ocupació». «L'Ajuntament de Benicarló és un dels consistoris que més clar tenen l'aposta que han de fer en temes d'ocupació i de suport a les empreses i les pimes», ha subratllat l'alcaldessa.

El programa, que es troba emmarcat dins de la iniciativa d'Actiben, està format per quatre grans blocs: suport a estratègies d'exportació, formació sobre internacionalització, suport i ajudes econòmiques disponibles per a abordar les exportacions i la internacionalització i beques i ocupació. Així, aquelles empreses que participen obtindran el suport, la formació i l'assessorament d'experts per a obrir nous mercats.

Com que el programa comença el mes de setembre, les empreses interessades a participar encara poden inscriure's a través del correu electrònic (programa@actiben.com) o per telèfon (964 472 597).

ocultar
Promoció Econòmica impulsa l'exportació amb la segona edició del programa 'Comença a exportar'
Pujar