17 d’octubre de 2019 17/10/19

El projecte ‘L’escola fa ràdio’ arranca amb la gravació del primer programa a l’emissora municipal

El projecte ‘L’escola fa ràdio’ arranca amb la gravació del primer programa a l’emissora municipal - (foto 1)
MÉS FOTOS
El projecte ‘L’escola fa ràdio’ arranca amb la gravació del primer programa a l’emissora municipal - (foto 2)
El projecte ‘L’escola fa ràdio’ arranca amb la gravació del primer programa a l’emissora municipal - (foto 3)

Els centres educatius de Benicarló han començat la campanya «L'escola fa ràdio» organitzada per les regidories Normalització Lingüística i Educació amb la gravació d'un programa realitzat per ells a Ràdio Benicarló. La iniciativa s'allargarà fins al mes de maig i pretén fomentar l'ús social del valencià.

La campanya «L'Escola fa ràdio» promoguda per les àrees d'Educació i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Benicarló, amb la col·laboració del Servei d'Educació Plurilingüe de la Conselleria d'Educació, s'ha iniciat amb la gravació d'un guió elaborat per l'alumnat de 3r de primària del CEIP Marqués de Benicarló.

Els alumnes del CEIP Marqués de Benicarló han estat treballant durant l'últim mes en un guió radiofònic molt dinàmic i entretingut, en el qual també intervé el guanyador del Concurs Infantil de Loes, Raúl Forés Soriano, de 6é curs, i compta amb una xicoteta actuació en directe.

Aquest matí, els alumnes han fet la gravació a les instal·lacions de l'emissora municipal, Ràdio Benicarló, i han comptat amb l'ajuda dels professionals que hi treballen. L'activitat ha servit perquè els alumnes tinguen l'oportunitat d'aprendre el funcionament del mitjà radiofònic així com de treballar el valencià en un àmbit diferent de l'acadèmic.

Aquests objectius seran els mateixos que es perseguiran en les successives gravacions que realitzaran durant els mesos de gener, febrer i març els altres centres educatius de Benicarló i que es podran escoltar els dissabtes a les 11.00 hores per Ràdio Benicarló (107.3) o descarregant el programa en la web de la ràdio o a la seua aplicació mòbil.

ocultar
El projecte ‘L’escola fa ràdio’ arranca amb la gravació del primer programa a l’emissora municipal
Pujar