15 de novembre de 2019 15/11/19

El programa d'estímul de l'activitat empresarial i l'emprenedoria Actiben arranca amb 22 projectes

El programa d'estímul de l'activitat empresarial i l'emprenedoria Actiben arranca amb 22 projectes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El programa d'estímul de l'activitat empresarial i l'emprenedoria Actiben arranca amb 22 projectes - (foto 2)

  Els 22 empresaris i emprenedors que formaran part del programa Actiben s'han reunit avui a l'Ajuntament per tal de presentar els seus projectes i marcar el full de ruta a seguir. Els projectes estan relacionats amb l'artesania, la restauració, el disseny gràfic o les telecomunicacions.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, han rebut aquest matí els 22 empresaris i emprenedors que formaran part del programa Actiben, una iniciativa de l'Ajuntament que té com a objectiu estimular l'activitat empresarial, donar suport, formació i assessorament a persones amb idees emprenedores, però també a autònoms o empreses ja consolidades.

  Els empresaris i emprenedors, acompanyats del director del programa, Agustín Castejón, han presentat els seus projectes, que abasten sectors molt diversos: des del el programari a mida fins a l'artesania, la restauració o el disseny gràfic. D'entre els 22 projectes, n'hi ha que responen a projectes a desenvolupar, mentre que d'altres són empreses ja creades que busquen assessorament per tal de millorar la rendibilitat i la productivitat.

  L'alcaldessa ha expressat la seua satisfacció per l'inici del programa i ha felicitat els empresaris i emprenedors per acollir-se a aquesta iniciativa que, ha dit, «contribuirà a fomentar la creació de llocs de treball a la ciutat i a impulsar l'activitat empresarial». Xaro Miralles els ha encoratjat a continuar treballant des de Benicarló i ha destacat la importància de «saber evitar que el talent local haja de sortir fora de Benicarló per a triomfar».

  Actualment, ja s'estan elaborant itineraris personalitzats per a cadascun dels projectes i posteriorment començarà la fase de formació, adaptada a les necessitats de cada empresari o emprenedor. Paral·lelament, també s'oferirà suport financer i comercial personalitzat. D'aquesta manera, es pretén que Actiben esdevinga una ajuda determinant per a la posada en marxa dels projectes d'emprenedoria, en funció de cada perfil empresarial.

  ocultar
  El programa d'estímul de l'activitat empresarial i l'emprenedoria Actiben arranca amb 22 projectes
  Pujar