13 de desembre de 2019 13/12/19

El prestigiós director i intèrpret italià Antonio Catalano arriba a Benicarló amb un espectacle per a públic familiar

El prestigiós director i intèrpret italià Antonio Catalano arriba a Benicarló amb un espectacle per a públic familiar - (foto 1)

  Catalano, un dels creadors més originals del teatre italià, presenta el muntatge ‘Tic tac tic tac’, un conjunt de micronarracions i moviments delicats que evoquen poesia per tots els costats. L’espectacle és gratuït però és necessària reserva prèvia al Mucbe, via telefònica o per correu electrònic.

  La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicarló torna a apostar fort pel teatre de prestigi i de qualitat. I ho fa de la mà d’un dels creadors més originals de l’escena europea, el director i intèrpret italià Antonio Catalano, que estarà a Benicarló aquest dissabte 23 de febrer amb un espectacle especialment pensat per a públic familiar (xiquets i xiquetes a partir de 2 anys).

  Catalano presentarà ‘Tic tac tic tac’, un espectacle dirigit i interpretat per ell mateix en què, com és habitual en les seues creacions, fuig de la idea tradicional d’espectacle i aposta per experiències vitals. En aquest cas, l’obra és un conjunt de micronarracions emmarcades en una escenografia molt simple elaborada amb materials naturals (branques, fulles, terra, flocs de neu...) i xicotets rellotges que marquen un temps poètic. Sempre, amb moviments tendres i silenciosos que contribueixen a crear un món que sorprén i emociona.

  Des de 1977, Antonio Catalano explora els límits entre el teatre i les arts visuals i de la mà de la seua companyia, Casa degli Alfieri, ha col·laborat amb importants institucions nacionals i internacionals, com el Piccolo Teatro di Milano, el Teatro delle Briciole, el Teatro Kismet, la Casa Incierta de Madrid, el Bildungsdirektion de Zúrich, la Biennale Internationale de la Marionette-Parc de París, l’Auditorium Parco della Musica de Roma o el Centro Cultural de Belem de Lisboa.

  Amb aquest muntatge s’inaugura la temporada de teatre a Benicarló, que continuarà el 8 de març amb André y Dorine, el primer espectacle del Cicle de Teatre de Primavera. Abonaments a la venda a partir del 5 de març al Mucbe.

  ocultar
  El prestigiós director i intèrpret italià Antonio Catalano arriba a Benicarló amb un espectacle per a públic familiar
  Pujar