18 de novembre de 2019 18/11/19

El Pregoner i el Telegram es refermen com a canals d'informació

  El canal de Telegram de l'Ajuntament de Benicarló, que es va posar en marxa el passat mes d'abril, ja ha superat els 300 membres inscrits i es consolida així com una eina comunicativa que apropa la informació a la ciutadania de manera àgil i senzilla.

  Pel que fa a El Pregoner, el servei de notícies que l'Ajuntament va posar en marxa a l'any 2002 i que va remodelar el passat mes de maig, ja compta amb amb 1.433 subscriptors. Des de la remodelació en el sistema, en la qual es va passar de 16 canals temàtics a només sis, s'han registrat 66 noves subscripcions i s'han enviat 130 pregons. En total, des de l'inici del servici s'han enviat 2.849 pregons.

  La regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, s'ha mostrat molt satisfeta amb les dades i ha declarat que «la bona acollida d'aquestes plataformes ens apropa a l'objectiu de ser més accessibles a l'hora de proporcionar informació útil i interessant». A més, Escudero ha afegit que «aquestes dos vies de comunicació formen part de l'estratègia de modernització del nostre Ajuntament, que l'han de convertir en una administració pròxima, transparent i puntera».

  Les dos vies comunicatives, que gestiona l'Ajuntament de Benicarló, són gratuïtes, i per subscriure's tan sols cal accedir al web de l'Ajuntament i emplenar un senzill formulari, en el cas de El Pregoner, mentre que en el cas de Telegram, tan sols cal buscar el canal de l'Ajuntament de Benicarló (@benicarlo) i unir-se.

  ocultar
  El Pregoner i el Telegram es refermen com a canals d'informació
  Pujar