elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Policia Local de Benicarló deté una persona per conducció temerària amb un vehicle robat

Policia Local de Benicarló deté una persona per conducció temerària amb un vehicle robat

  La matinada del 27 al 28 de desembre, la Policia Local de Benicarló ha detingut un home per delictes contra la seguretat vial, conducció temerària i negativa a realitzar-se les proves de detecció d’alcohol i drogues reglamentàriament establertes. També se li imputen delictes de desobediència i resistència a agents de l’autoritat, robatori i conducció sense permís.

  Els fets s’han produït a la zona centre de Benicarló, quan els agents que realitzaven el servei de vigilància han detectat un vehicle que, en adonar-se de la presència policial, ha accelerat bruscament i ha començat a cometre infraccions.

  Una vegada interceptat el vehicle i identificat el conductor, els agents decideixen sotmetre’l a les proves per a la detecció d’alcohol i drogues, però el conductor ofereix resistència i escapa del control, tot i que és capturat ràpidament.

  Posteriorment, una vegada realitzades les gestions sobre la identitat del conductor i del vehicle, es confirma que la persona no té permís de conduir i que existeix una denúncia per robatori del vehicle que conduïa.

  Per tot això, els agents procedeixen a la detenció de l’individu i s’instrueixen les corresponents diligències i es passa a disposició judicial.

  Pujar