28 de novembre de 2020 28/11/20

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment - (foto 1)

    La nova edició de l’Escola d’Acollida, realitzada de manera conjunta entre els ajuntaments de Benicarló, Peníscola i Vinaròs, per tal d’arribar al màxim de persones possible, ha congregat un total de 25 participants. En concret, hi ha una representació paritària d’homes i dones, i els participants són de diverses nacionalitats: argentina, colombiana, turca, pakistanesa, marroquina o algeriana.

    Els recursos formatius que s’ofereixen abasteixen matèries diverses, com els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana, els drets i deures de la ciutadania, l’estructura política, la cultura o els valors de convivència democràtica.

    Per tal d’oferir aquesta formació s’ha rebut la col·laboració desinteressada de departaments municipals com el de Policia Local i el de Normalització Lingüística, personal tècnic d’altres administracions públiques, l’Equip d’Atenció a les persones immigrants de la Guàrdia Civil i professorat qualificat voluntari.

    Com que s’han cobert les places disponibles, hi haurà una nova edició per satisfer l’interès al llarg de l’últim trimestre d’aquest any.

    Pujar