17 d’octubre de 2019 17/10/19

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment - (foto 1)

La nova edició de l’Escola d’Acollida, realitzada de manera conjunta entre els ajuntaments de Benicarló, Peníscola i Vinaròs, per tal d’arribar al màxim de persones possible, ha congregat un total de 25 participants. En concret, hi ha una representació paritària d’homes i dones, i els participants són de diverses nacionalitats: argentina, colombiana, turca, pakistanesa, marroquina o algeriana.

Els recursos formatius que s’ofereixen abasteixen matèries diverses, com els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana, els drets i deures de la ciutadania, l’estructura política, la cultura o els valors de convivència democràtica.

Per tal d’oferir aquesta formació s’ha rebut la col·laboració desinteressada de departaments municipals com el de Policia Local i el de Normalització Lingüística, personal tècnic d’altres administracions públiques, l’Equip d’Atenció a les persones immigrants de la Guàrdia Civil i professorat qualificat voluntari.

Com que s’han cobert les places disponibles, hi haurà una nova edició per satisfer l’interès al llarg de l’últim trimestre d’aquest any.

ocultar
L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment
Pujar