16 de juliol de 2020 16/7/20

L'alumnat dels tallers d'ocupació de l'Ajuntament visita la planta de reciclatge de Cervera

L'alumnat dels tallers d'ocupació de l'Ajuntament visita la planta de reciclatge de Cervera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alumnat dels tallers d'ocupació de l'Ajuntament visita la planta de reciclatge de Cervera - (foto 2)

  Els alumnes dels tallers d'ocupació «Et Formem» i «T'avalem. Benicarló en verd» han visitat les instal·lacions de la planta de reciclatge ubicada en Cervera del Maestrat. L'objectiu de l'activitat és observar diferents pràctiques relacionades amb continguts transversals dels certificats que els alumnes estan cursant.

  L'alumnat dels tallers d'ocupació «Et Formem» i «T'avalem. Benicarló en verd» han visitat la planta de reciclatge de Cervera del Maestrat, dedicada al tractament de residus urbans. Al llarg de la visita, els alumnes han pogut observar en directe diversos aspectes associats a la gestió de residus, reciclatge i bones pràctiques relacionades amb continguts transversals de cadascuna de les especialitats dels certificats de professionalitat que cursa l'alumnat dels tallers d'ocupació.

  La visita guiada, d'aproximadament una hora de durada, ha estat conduïda per Rafael Arnau, el director de la planta de reciclatge, que ha realitzat una aproximació teòrica als principis fonamentals del medi ambient. A més, Arnau ha acompanyat els alumnes a través de cadascun dels principals processos que es duen a terme tant a la planta de tractament doble com a la nau de classificació de residus.

  El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha ressaltat que «aquest tipus d'iniciatives promouen positivament les polítiques de conscienciació i respecte mediambiental, a més de promoure un important impuls per sensibilitzar tant en l'àmbit quotidià com professional».

  El taller «Et Formem» està cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, amb una subvenció de 64.843,20 euros. Per la seua part, «T'avalem. Benicarló en verd» té una subvenció de 194.529,60 euros de la Generalitat i a més compta amb una aportació de l'Ajuntament de 40.000 euros.

  Pujar