elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament sol·licita col·locar gàbies per a capturar senglars en zones agrícoles

L’Ajuntament sol·licita col·locar gàbies per a capturar senglars en zones agrícoles
  • El Consell Agrari exposa al director territorial d'Agricultura la necessitat de controlar la gran quantitat de senglars que es concentren en zones de cultiu pròximes al nucli urbà, on no està permesa la caça

MÉS FOTOS
L’Ajuntament sol·licita col·locar gàbies per a capturar senglars en zones agrícoles - (foto 2)

La Regidoria d'Agricultura, amb el suport del Consell Agrari, ha sol·licitat a la Conselleria d'Agricultura la col·locació de gàbies per a capturar senglars en zones de cultiu on no està permesa la caça i que es veuen greument afectades per la presència d'aquests animals.

La regidora de l'Àrea, Inma Díaz, ha constatat que «es tracta d'un problema greu per a l'agricultura de Benicarló, especialment en la zona que delimita la línia de l'autopista fins al nucli urbà, on no es pot caçar i on cada dia es veuen més exemplars de senglars que es desplacen per a alimentar-se».

«Les gàbies --ha explicat la regidora-- permetrien capturar alguns exemplars i, a més, ens ajudarien a reforçar la seguretat dels agricultors en les zones més afectades per la presència d'aquests animals».

El Consell Agrari, reunit aquesta setmana, va exposar la situació al director territorial d'Agricultura, Tomás Verdejo, que es va mostrar disposat a agilitar la col·locació de les gàbies.

Pujar