16 de juliol de 2020 16/7/20

L'Ajuntament llança una campanya nadalenca per a incentivar el reciclatge de paper i cartó

 L'Ajuntament llança una campanya nadalenca per a incentivar el reciclatge de paper i cartó - (foto 1)
  MÉS FOTOS
   L'Ajuntament llança una campanya nadalenca per a incentivar el reciclatge de paper i cartó - (foto 2)

  La Regidoria de Medi Ambient ha activat la campanya «Recicla el paper i el cartó si no vols rebre carbó» per a conscienciar la ciutadania sobre el reciclatge de paper i cartó. Es promocionaran les indicacions específiques i hi haurà un servei d’atenció per a informar sobre l’ús dels contenidors blaus.

  «Al Nadal, no oblides que reciclar és regalar», és l’eslògan de la campanya nadalenca de reciclatge promoguda per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benicarló amb l’objectiu principal de conscienciar els veïns de Benicarló sobre la necessitat de reciclar el paper, el cartó i les caixes que es generen durant l’època nadalenca.

  Durant el Nadal, existeix un augment considerable del consum i un increment important dels envasos i embalatges (habitualment de cartó). Expliquen des de la regidoria de Medi Ambient que «amb aquest projecte, l’Ajuntament de Benicarló trasllada el missatge de què reciclar també és un bon regal per a tots, ja que el resultat és una ciutat més neta i respectuosa amb el medi ambient».

  Per tal motiu, s’inclouran indicacions per a què la població utilitze correctament els contenidors blaus, i s’informarà sobre el sistema de recollida «porta a porta» per als comerços, que tindrà lloc els dimecres i dissabtes, i el sistema de recollida dels contenidors blaus, que es realitza els dimarts, dijous i dissabtes.

  A més, l’Ajuntament posa a disposició dels veïns un servei d’atenció al públic a la plaça de Marcelino Domingo, 4, i el telèfon 964 46 12 53, per tal que els veïns puguen fer consultes relacionades amb la campanya de reciclatge.

  Pujar