6 de juliol de 2020 6/7/20

L'Ajuntament donarà suport al Club Bàsquet Benicarló en l'ascens a la lliga EBA

L'Ajuntament donarà suport al Club Bàsquet Benicarló en l'ascens a la lliga EBA - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament donarà suport al Club Bàsquet Benicarló en l'ascens a la lliga EBA - (foto 2)

  La Regidoria d'Esports firmarà un conveni de col·laboració amb el Club Bàsquet Benicarló que inclourà una subvenció de 12.000 euros. És l'únic club des de Tarragona a València que jugarà en aquesta categoria, equivalent a la Segona B del futbol.

  El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha anunciat que l'Ajuntament de Benicarló està decidit a donar el màxim suport al Club Bàsquet Benicarló, que la propera temporada jugarà a la lliga EBA, una notícia històrica per a l'esport benicarlando que suposarà una magnífica oportunitat per als aficionats de poder disfrutar de partits de bàsquet d'un elevat nivell competitiu.

  Flos ha explicat que «l'Ajuntament estarà al costat del club en tot allò que faça falta i per això firmarem un conveni que els permetrà afrontar amb més garanties tota la temporada». Al conveni, que es firmarà per un valor de 12.000 euros, se sumarà la cessió de les instal·lacions per a tots els partits de la competició, que té un alt nivell esportiu i organitzatiu.

  En aquest sentit, el president del club, Enrique Besalduch, ha assenyalat que «sense el suport de l'Ajuntament, aquest projecte seria inviable». Besalduch ha destacat que «aquest serà un pas molt important per al club perquè passarem a tindre un equip semiprofessional» i ha anunciat que «a hores d'ara ja tenim el 80% de la plantilla tancada, a l'espera de fer els dos últims fitxatges». Per la seua banda, el secretari del club, Alberto Gracia, ha reconegut que «la lliga EBA és una lliga molt competitiva» i ha assenyalat que «estem buscant el màxim de suport econòmic perquè volem fer un equip competitiu»

  Tant el regidor com el president del club han destacat l'esforç que el club ha fet aquesta temporada i la recompensa final a tot el treball realitzat. «Hem estat lluitant fins a l'últim moment i hem fet una gran campanya. Per això la Federació ens ha oferit la possibilitat de pujar de categoria», ha dit el president del club, que ha remarcat que «des de Tarragona fins a València som l'únic equip en categoria EBA».

  A pesar del salt competitiu, els responsables del club han assenyalat que continuaran apostant per l'esport base i han destacat que l'ascens suposarà «un incentiu per als més de 200 xiquets i xiquetes que es formen en el nostre club».

  Pujar