elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Benicarló incrementa un 30% l’aportació al Consell Regulador de la Carxofa

L’Ajuntament de Benicarló incrementa un 30% l’aportació al Consell Regulador de la Carxofa

    El Consistori aporta 6.500 euros per a les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant 2019, un 30% més que en els anys anteriors. El conveni servirà per a finançar les experiències gastroturístiques en camps de carxofes que tan d’èxit van tindre en la passada edició de la Festa de la Carxofa.

    L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president del Consell Regulador de la Carxofa de Benicarló, Francisco Lluch, han firmat un nou conveni de col·laboració entre les dos entitats que servirà per a finançar les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant aquest 2019.

    Respecte dels anys anteriors, l’aportació de l’Ajuntament ha augmentat en un 30%. L’increment es destinarà a finançar les visites guiades als camps de carxofa que es van organitzar per primera vegada el passat mes de gener i que van tindre un gran èxit entre els veïns i visitants.

    Les visites es van organitzar com a experiències gastroturístiques en què els participants podien conéixer el cultiu i la cultura de la carxofa i anaven acompanyades d’una degustació de pinxos i un obsequi.

    Pujar