elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Juanma Cerdá munta el seu 'Despatx al carrer' en el Mercat Municipal per a escoltar a Benicarló i “resoldre els problemes junts”

Juanma Cerdá munta el seu 'Despatx al carrer' en el Mercat Municipal per a escoltar a Benicarló i “resoldre els problemes junts”
  • El candidat a l'alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdá, considera “fonamental” que “la política escolte i siga pròxima i pròxima al ciutadà”

El candidat del PP a l'alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdá, trasllada aquest dissabte la seua oficina mòbil enfront del Mercat Municipal per a escoltar “els meus veïns i resoldre els problemes junts”. “Entenc la política com l'art de dialogar, escoltar i treballar pel millor dels futurs. I amb aqueix esperit desitge asseure'm amb els qui millor coneixen aquest gran municipi: els meus veïns”.

El 'Despatx al carrer', una iniciativa organitzada i promoguda pel PPCS a nivell provincial, arriba a Benicarló amb la voluntat de posar en valor als protagonistes del dia a dia de la ciutat. “Tinc clar que la política ha de ser un diàleg i ha de tindre voluntat d'escoltar, de ser permeable. Perquè imposar decisions que no han sigut consensuades només ens portarà al fracàs”.

En aquest sentit, Cerdá convida a la població a sumar-se a aquesta campanya que “desitja aprendre dels qui millor coneixen a aquesta gran terra”. “Tots i cadascun de nosaltres som agents de desenvolupament, tenim la capacitat de la crítica i també l'oportunitat de defensar iniciatives que ens facen prosperar”. “I jo apel·le a totes aqueixes opinions, les crítiques, perquè les diferències ens ajuden a créixer, i les idees, perquè totes sumen i caminen cap a un mateix objectiu, millorar i liderar una recuperació més que necessària”. És per això que Cerdá convida a tota la ciutadania a prendre part en aquest acte “perquè tots som Benicarló i tots tenim un objectiu comú, millorar la nostra ciutat, lluitar pels majors recursos i garantir el benestar que ens done felicitat”.

Pujar