17 d’octubre de 2019 17/10/19

Joventut i la Penya PQSI organitzen la VI PequeRecollida solidària

Joventut i la Penya PQSI organitzen la VI PequeRecollida solidària - (foto 1)

Un any més, Benicarló ha apostat per organitzar actes solidaris durant el Nadal. Coordinats per la Regidoria de Joventut, la Penya PQSI ha preparat diverses accions dins d'una jornada que ha de servir per a recollir des d'aliments fins a tota classe de productes de primera necessitat.

La PequeRecollida tindrà lloc el pròxim dissabte 22 de desembre a la plaça de Sant Bartomeu des de les 9.00 hores del matí fins a les 19.30 hores de la vesprada. Durant tot el dia, la Penya PQSI, juntament amb les entitats solidàries Creu Roja i Amor en Acció, pretenen recaptar el màxim de productes de primera necessitat.

En el cas de Creu Roja, l'objectiu de recollida està en l'àmbit local, per a les famílies de Benicarló que ho necessiten. Pel que fa a l'organització Amor en Acció, la recollida té un objectiu internacional, per a les famílies de Burkina Faso. Els productes considerats de primera necessitat poden ser des de bolquers, tovalloletes i raspalls de dents fins a llet infantil, cereals, galetes, farinetes, xampú, pasta de dents o roba.

A més, també han organitzat activitats lúdiques per a tots els públics. A les 11.30 hores hi haurà una Masterclass de Cubbà a càrrec dels professors Fernando Roca i Laia Montero, i a la vesprada, a les 18.00 hores, un espectacle de màgia amb el mag Marc Samariego a més de tallers de globus i pintacares per als més menuts.

La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha volgut agrair tant a la Penya PQSI com a totes les entitats juvenils de Benicarló que organitzen aquests tipus d'activitats per la seua labor i ha declarat que «la millor manera de reconèixer tot el treball que fan durant tot l'any és donant-los suport. També per això estem treballant per poder donar-los subvencions que contribuïsquen a l'organització d'aquest tipus d'activitats».

ocultar
Joventut i la Penya PQSI organitzen la VI PequeRecollida solidària
Pujar