elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ineos Composites dona 180 mascaretes a l’Ajuntament per als serveis més necessitats

Ineos Composites dona 180 mascaretes a l’Ajuntament per als serveis més necessitats
  • Les mascaretes protectores es repartiran entre les residències de l’OACSE, la Policia Local i el Servei d’Atenció Domiciliària

L’empresa multinacional Ineos Composites, que té una seu de les seus a Benicarló, ha decidit donar 180 mascaretes protectores a l’Ajuntament de Benicarló. Un gest que l’alcaldessa, Xaro Miralles, ha qualificat d’«immensament generós en les circumstàncies en les que estem vivint».

El director general de la planta de Benicarló d’Ineos Composites, Fernando Miquel, ha dipositat les 180 unitats al retén de la Policia Local de Benicarló aquesta mateixa vesprada i, en pocs minuts, totes les mascaretes s’han distribuït entre els serveis que més ho necessiten: 100 per a les tres residències de l’OACSE (Centre Geriàtric, Residència Sant Francesc i Residència El Collet), 60 per a la Policia Local i 20 per a el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD).

Amb aquesta donació, es podrà suplir per uns dies la falta de mascaretes fins que arribe la comanda procedent de la farmàcia hospitalària i de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives i presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdà, i el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, també han destacat la «generositat» del gest d’Ineos i han assegurat que «aquest material ens permetrà realitzar el servei en millors condicions de seguretat, tant per als treballadors i treballadores dels centres com per als residents com també per als agents de Policia».

 

 

Pujar