23 de novembre de 2019 23/11/19

La II Fira de la Joventut se centrarà en l'emprenedoria i el món estudiantil

La II Fira de la Joventut se centrarà en l'emprenedoria i el món estudiantil - (foto 1)

  La segona edició de la Fira de la Joventut de Benicarló pivotarà enguany sobre les tecnologies aplicades a l'emprenedoria juvenil i l'àmbit estudiantil. L'esdeveniment comptarà amb la participació de més de trenta entitats i se celebrarà dissabte 8 de juliol a la plaça de la Constitució.

  La regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Susana Pérez, ha presentat avui els detalls de la segona Fira de la Joventut, que té com a objectiu «l'empoderament juvenil, la creació de xarxes que permeten als joves emprendre iniciatives en comú» i, en definitiva, «facilitar que els joves puguem escollir el nostre propi camí i el nostre model de vida», ha explicat la responsable de l'Àrea de Joventut.

  Per tal d'assolir aquests objectius, la Fira s'emmarca en àmbits que centren en bona part les inquietuds actuals del jovent: la tecnologia, el món estudiantil i l'emprenedoria. La Fira dedicarà també un ampli espai a la música, amb concerts en directe, i a la promoció de l'associacionisme i la participació dels col·lectius juvenils en la vida pública i política de Benicarló. Un dels punts clau de la Fira, ha detallat Pérez «serà la participació de diferents entitats que treballen en el context de l'emprenedoria juvenil de la ciutat».

  La II Fira de la Joventut comptarà, a més, amb la presència de representants de sindicats d'estudiants de la Comunitat Valenciana i de Catalunya, així com de diferents consells d'estudiants. Hi participaran també el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, la Federació de Cases de la Joventut i la Xarxa Jove de l'Institut Valencià de la Joventut.

  La Fira arrancarà dissabte dia 8 de juliol a les 18.00 hores amb l'obertura de les parades informatives. Serà el punt d'inici d'un seguit de propostes i alternatives entre les que hi haurà debats i taules rodones, intercanvis d'experiències, concerts, un sopar de pa i porta programat per a les 22.00 hores i un animat tancament de festa amb la participació d'un disc-joquei convidat.

  L'esdeveniment i els seus preparatius es poden seguir a través del CIAJ (Centre d'Informació i Assessorament Juvenil). La regidora de joventut ha recordat que la Fira «és possible de nou gràcies a les diferents trobades mantingudes amb els col·lectius juvenils del municipi» i «a les assemblees obertes que ens han marcat el camí».

  ocultar
  La II Fira de la Joventut se centrarà en l'emprenedoria i el món estudiantil
  Pujar