12 de novembre de 2019 12/11/19

Més de 350 escolars participen en la cloenda del programa Pilota a l'Escola

Més de 350 escolars participen en la cloenda del programa Pilota a l'Escola - (foto 1)
  • Benicarló ha acollit l'última trobada del curs del programa esportiu Pilota a l'Escola 2017-18, el programa educatiu de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

  • En l'acte de cloenda han participat més 350 xiquets i xiquetes de col·legis de Benicarló, Vinaròs i Càlig

MÉS FOTOS
Més de 350 escolars participen en la cloenda del programa Pilota a l'Escola - (foto 2)
Més de 350 escolars participen en la cloenda del programa Pilota a l'Escola - (foto 3)

El director general d'Esport, Josep Miquel Moya, el regidor d'Esports, Carlos Flos, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, han participat avui en l'última de les set trobades de Pilota a l'Escola, el programa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. El director general d'Esport ha subratllat que «estem davant d'un programa consolidat, en el que enguany han participat més de 15.000 xiquets de tot el País Valencià». «Estem convençuts que aquestes activitats ajuden a fomentar la pilota entre els més menuts i la prova és que enguany han participat més de 400 escoles d'educació primària i de 40 instituts de secundària», ha finalitzat Moya.

Per la seua part, Flos ha declarat que «estem molt contents de què s'haja triat Benicarló per tancar la el curs de Pilota a l'Escola, perquè nosaltres sempre hem apostat per la pilota com a activitat extraescolar». Sanjuán ha remarcat que «l'objectiu d'aquestes trobades és promocionar la pilota, i especialment en Castelló, que és la província on més falta fa».

A més de l'extensa programació de partides de pilota, els escolars han pogut gaudir de tallers relacionats amb la pilota valenciana. A banda, els xiquets i xiquetes han pogut conèixer MAPI, la mascota de la pilota valenciana.

Els quasi 400 alumnes que han participat en la trobada provenen de cinc centres educatius: CEIP Marqués de Benicarló, CEIP Mestre Francesc Catalan (Benicarló), el CEIP Ángel Esteban (Benicarló), CEIP L'Assumpció (Vinarós) i CEIP Felicinda Collell (Càlig).

ocultar
Més de 350 escolars participen en la cloenda del programa Pilota a l'Escola
Pujar