elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ROBATORI BENICARLÓ

Dues persones, entre elles un extreballador d'un magatzem, roben 25 tones de taronges a Benicarló

Dues persones, entre elles un extreballador d'un magatzem, roben 25 tones de taronges a Benicarló
  • El valor econòmic en el mercat podria superar els 25.000 euros

La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força ocorregut en una nau de cítrics de la localitat de Benicarló.

En el marc dels serveis per a la prevenció i investigació dels robatoris i furts en el camp i les explotacions agrícoles i ramaderes, l'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Vinaròs, reforça les mesures de seguretat per a impedir la comissió d'aquesta mena de fets delictius.

El passat 23 de juny, es va formular una denúncia en el Lloc Principal de Benicarló, en la qual el denunciant va manifestar que en adonar-se que la quantitat de mercaderia que havia negociat i pactat amb un client no es corresponia amb el que a posteriori aquest havia rebut, va realitzar un acarament de transaccions antigues i va reparar en què li havien sostret en diferents dates un total de 25 tones de taronges que donada l'escassetat en aquesta època de l'any podria aconseguir un valor econòmic en el mercat de 25.000 euros.

Per tot això, l'equip ROCA va iniciar una investigació en la qual va poder demostrar que almenys un dels presumptes autors era un ex treballador de
l'empresa i que tots dos individus podrien haver accedit al magatzem utilitzant una clau falsa.

Una vegada dins impossibilitaven el sistema de vídeo vigilància per a així actuar amb total impunitat valent-se del material i de la maquinària allí disponible per a posteriorment transportar-lo i vendre'l a una empresa de Tarragona.

El resultat de la investigació va culminar amb la detenció de dos homes de 31 i 41 anys respectivament.

L'actuació ha sigut realitzada per efectius de l'Equip ROCA del Lloc de la Guàrdia Civil de Vinaròs i les diligències instruïdes han sigut lliuraments en els Jutjats de Vinaròs.

Pujar