elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença l'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor

Comença l'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor
  MÉS FOTOS
  Comença l'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor - (foto 2)
  Comença l'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor - (foto 3)
  Comença l'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor - (foto 4)

  Aquest matí han començat els treballs de condicionament del camí de la Fossa del Pastor, una de les mesures de la Regidoria d'Agricultura per a millorar l'entramat de camins rurals del terme municipal. Les obres afecten el tram que va des de la línia de ferrocarril fins a la platja i finalitzaran el proper dimarts.

  El regidor d'Agricultura, Domingo Roca, ha visitat aquest matí les obres d'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor, una de les mesures que el Departament d'Agricultura reclamava donat el mal estat en què es trobava. «Aquests treballs -ha dit el regidor- responen a l'objectiu de la Regidoria de mantindre les línies de comunicació entre zones de cultiu amb unes mínimes condicions d'utilització». Domingo, que s'ha mostrat molt satisfet per l'execució dels treballs, ha destacat que «era molt necessària aquesta actuació, sobretot per als agricultors que treballen en aquesta zona».

  Els treballs afecten al tram comprés entre la via del ferrocarril i la mateixa línia de la platja i se centren en la millora de la capa d'asfalt, que disminuirà la possibilitat d'accidents de trànsit, les avaries en vehicles i l'excés de soroll. Amb aquesta millora també es reduiran les despeses del transport i es corregiran les deficiències estructurals dels accessos a les explotacions agràries.

  Avui mateix es deixarà enllestit l'asfaltat del tram que va des de la via de tren fins a l'antiga N340, mentre que el proper dimarts 11 d'abril finalitzaran els treballs amb l'asfaltat del tram que va des de l'antiga N340 fins a la mar.

  Pel seu propi traçat, el camí de la Fossa del Pastor és un camí rural de vital importància per a Benicarló, no només perquè comunica zones de cultiu i parcel·les rústiques sinó també perquè enllaça vies de comunicació rellevants, tant locals com nacionals, com l'antiga N340, la nova variant, l'autopista, el camí dels Moliners o la carretera de Vinaròs a Càlig, a banda de molts altres camins rurals de menor importància.

  Pujar