elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘A un clic Benicarló’ s’ofereix als municipis del Pacte per a l’Ocupació Castelló Nord

‘A un clic Benicarló’ s’ofereix als municipis del Pacte per a l’Ocupació Castelló Nord
  • Els municipis del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral ja van mantenir una reunió i es van mostrar interessats

  • Està previst que la plataforma comence a funcionar en breu

La regidora de Comerç, Clara Cid, s’ha reunit de manera telemàtica amb representants dels municipis que integren el Pacte Territorial per a l’Ocupació Castelló Nord, per tal d’oferir-los formar part de la plataforma de comerç electrònic ‘A un clic Benicarló’. La reunió ha estat coordinada pel Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral, els municipis del qual ja van mantenir una reunió i es van mostrar interessats a integrar-se en la plataforma, que està previst que comence a funcionar en breu.

Així, la Regidoria de Comerç ha oferit als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, la Jana, Rossell, la Salzadella, Sant Mateu, Traiguera, Xert, Tírig, Vilar de Canes, les Coves de Vinromà i Sant Jordi formar part de la plataforma i integrar la seua oferta comercial junt als més de 25 comerços de Benicarló que ja estan inclosos. Poden participar des de xicotets comerços fins a empreses de serveis, restaurants o cafeteries.

Clara Cid ha valorat de manera positiva la reunió perquè «aquesta estratègia de comerç electrònic ha de ser fonamental per a ajudar al comerç de les comarques del Baix Maestrat, Alt Maestrat i els Ports».

L’objectiu d’‘A un clic Benicarló’ és que el comprador tinga en una única plataforma la informació necessària de cada establiment, els formularis i els links de contacte directes per tal de poder fer les comandes de forma àgil, com en una botiga en línia pròpia. A més, cada botiga integrada en la plataforma tindrà el seu propi espai personalitzat i tindrà també el control de la gestió individual del seu establiment en línia.

Les empreses interessades a formar part de la plataforma poden posar-se en contacte amb el Departament de Comerç a través del correu afic@ajuntamentdebenicarlo.org o del telèfon 964 82 50 13. També poden contactar directament amb la plataforma a través de l’adreça www.aunclic.shop/informacion

Pujar