elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades

El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades
  • El calendari inclou la Cros Popular Ciutat de Benicarló (5 de novembre), la tradicional Sant Silvestre (31 de desembre), la Mitja Marató de la Carxofa de Benicarló (5 de febrer) i el Trail Ciutat de Benicarló (el 16 d’abril)

  • Les inscripcions ja estan obertes

MÉS FOTOS
El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades - (foto 2)
El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades - (foto 3)
El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades - (foto 4)
El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades - (foto 5)
El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades - (foto 6)
El Circuit de Curses Populars de Benicarló aposta per les 4 proves més consolidades - (foto 7)

 

Després de dos anys de pandèmia, el Circuit de Curses Populars de Benicarló torna amb un calendari més condensat i una ferma aposta per la qualitat. Per a aquesta edició el circuit compta amb quatre carreres que aglutinen diferents modalitats, recorreguts i distàncies, amb reptes per a tots els gustos.

El regidor d’esports, Fernando Jovaní, assegura que «aquest és un circuit consolidat a la ciutat i també a la resta de la comarca i és una alegria poder recuperar-lo després dels dos anys de pandèmia». El circuit torna, efectivament, després de la pandèmia i ho fa amb novetats. En paraules de Jovaní: «Hem condensat l’oferta per tal d’aconseguir més participació i també facilitar la incorporació de més voluntaris».

La primera carrera de la temporada serà el Cros Popular Ciutat de Benicarló, una cita atlètica apta tant per a esportistes d’alt nivell com per a aficionats als esports. Comptarà amb diferents terrenys (gespa, terra i pista) i canvis de ritme, ja que comptarà amb diverses rampes instal·lades al llarg del recorregut. El president del Club d’atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, ha invitat tothom a «participar en la novetat que suposa una cros popular» i també ha animat a «formar part de l’experiència a tots els que vulguen presentar-se com a voluntaris, ja que sempre són necessaris».

El Circuit de Curses Populars continuarà el dia de Cap d’Any, el 31 de desembre, amb la tradicional Sant Silvestre, que enguany compleix les 45 edicions i que mantindrà les característiques dels anys anteriors amb l’excepció de l’arribada, que enguany tindrà lloc a la plaça Constitució per tal d’augmentar l’amplitud a la línia de meta.

La tercera carrera de la temporada serà la Mitja marató de la carxofa de Benicarló, que tindrà lloc el 5 de febrer.

L’última carrera del Circuit Popular serà el Trail Ciutat de Benicarló, que al 2023 celebrarà la seua sisena edició. Amb una distància de 16 quilòmetres, que es realitzaran en un recorregut fora del circuit urbà, la carrera compta també amb les modalitats de marxa i de canicross, aquestes dos amb una distància reduïda de 16 km.

Jesús Beltrán, responsable de l’empresa HJ Crono ha explicat que el cost del circuit complet serà de 35 euros, incloent la participació, obsequi a cada carrera, primers dorsals, i premi a la gala que es celebra a la finalització del circuit.

Pujar