elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els cicles d'administratiu del Coromines visiten Forinvest 2020

Els cicles d'administratiu del Coromines visiten Forinvest 2020
  MÉS FOTOS
  Els cicles d'administratiu del Coromines visiten Forinvest 2020 - (foto 2)

  El passat dimecres 4 de març, l’alumnat de segon de grau mitjà de Gestió Administrativa i del grau superior d’Administració i Finances de l'IES Joan Coromines de Benicarló, vam visitar la Fira de Mostres de València on es duia a terme Forinvest, el major espai de networking financer i empresarial del país.

  Hem d'agrair a la Caixa Benicarló que ha fet possible aquest viatge a la Fira de València i a futures col·laboracions amb l'institut i els cicles d'Administratiu.

  L’objectiu fonamental d’aquesta activitat era conèixer el món empresarial, els mediadors d'assegurances i la banca; així com observar com treballen els assessors, inversors i els emprenedors de «start-ups», entre altres.

  La jornada va resultar molt positiva per a l’alumnat perquè vam assistir a conferències sobre com millorar el posicionament del negoci i el valor de la marca, i fins i tot, a la presentació del llibre “Revolución tecnológica y nueva economía” de José Mª de Liébana, gaudint així, d’una experiència molt gratificant i enriquidora. Esperem poder tornar l'any que ve!

  Pujar