elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La carta als Reis podrà enviar-se en valencià i directa a Ses Majestats a Benicarló

La carta als Reis podrà enviar-se en valencià i directa a Ses Majestats a Benicarló
  • Els xiquets i xiquetes de Benicarló podran enviar la carta directament al seu rei preferit a través del web https://javenenelsreis.com/

MÉS FOTOS
La carta als Reis podrà enviar-se en valencià i directa a Ses Majestats a Benicarló - (foto 2)

L’Agència de Promoció del Valencià Aviva Benicarló vol ajudar un any més als xiquets i xiquetes de Benicarló a escriure la carta als reis en valencià. Per això, ha repartit a tots els centres educatius de la ciutat, cartes perquè puguen fer arribar els seus desitjos als Reis d’Orient. Els xiquets i xiquetes que no hagen pogut recollir la seua carta a escola, podran trobar la seua a l’Oficina de Turisme durant les festes de Nadal.

A més, també poden escriure als Reis Mags des de www.javenenelsreis.com, un web on participa Aviva Benicarló juntament amb altres serveis lingüístics de laXarxa.val, en la qual els infants podran escollir el seu Rei preferit i enviar-li directament la carta. En aquest web també s’inclouen nombroses activitats interactives sobre el Nadal.

Aquestes iniciatives s’emmarquen dins d’«El Nadal en valencià», una campanya de promoció del valencià destinada a fomentar la il·lusió d’aquestes dates nadalenques al mateix temps que s’afavoreix l’ús del valencià.

Pujar