elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló es posiciona com a referent cultural i educatiu

La biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló es posiciona com a referent cultural i educatiu
  • La instal·lació compta amb espais de lectura per a totes les edats, sala d'estudi i una sala d'actes

Benicarló compta des d'el mes d'abril passat amb la nova biblioteca Manel Garcia Grau, un espai cultural i educatiu de 900 metres quadrats, una zona enjardinada en la qual els amants de la lectura poden gaudir d'un bon llibre a l'aire lliure.

El nou equipament s'ha instal·lat en l'antic centre de salut de Benicarló i respon a un projecte ideat i projectat per l'equip de govern que lidera l'alcaldessa Xaro Miralles i que respon a la necessitat d'oferir a aquesta localitat castellonenca d'un espai concorde a les necessitats de Benicarló atès que “la biblioteca del carrer Doctor Fleming ja s'havia quedat petita”.

Per a Xaro Miralles, “la nova biblioteca ha estat una gran decisió” i ha estat possible gràcies als Fons Europeus.

Quins espais disposa la biblioteca Manel Garcia Grau?

La nova biblioteca compta amb espais per a nens petits amb els seus propis lavabos, per a gent adulta, sala d'estudi amb 130 places i ordinadors. A més, la biblioteca disposa de connexió a Internet per a afavorir l'estudi i compta amb els últims avanços.

Així mateix, la nova biblioteca de Benicarló compta amb una sala d'actes que porta per nom Josep Igual amb un accés independent des del carrer Peníscola perquè puguin realitzar-se activitats que no estiguin vinculades a la biblioteca.

Horari i ubicació

La biblioteca Manel Garcia Grau està situada al carrer Vaig veure de Carlón i disposa de dos horaris d'obertura per a estiu i per a la resta de l'any.

Horari d'estiu: Del 16 de judici al 15 de setembre

  • De dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores

Horari d'obertura general

  • De dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores
  • Dissabte de 10.00 a 13.00 hores

L'Ajuntament prepara la programació cultural

Xaro Miralles ha explicat que l'Ajuntament de Benicarló està treballant per a oferir a la població una programació cultural especial per a la biblioteca amb club de lectura, activitats per als més petits i per a totes les persones.

L'alcaldessa ha assenyalat que fins ara es realitzaven activitats de manera puntual i la intenció del consistori és realitzar activitats culturals durant tot l'any que es donaran a conèixer el mes vinent de setembre.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
MÉS FOTOS
La biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló es posiciona com a referent cultural i educatiu - (foto 2)
La biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló es posiciona com a referent cultural i educatiu - (foto 3)
Pujar