elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló viatjarà a Ladispoli per a participar en la 68a Sagra del Carciofo Romanesco

Benicarló viatjarà a Ladispoli per a participar en la 68a Sagra del Carciofo Romanesco
  MÉS FOTOS
  Benicarló viatjarà a Ladispoli per a participar en la 68a Sagra del Carciofo Romanesco - (foto 2)
  Benicarló viatjarà a Ladispoli per a participar en la 68a Sagra del Carciofo Romanesco - (foto 3)

  Una delegació benicarlanda, encapçalada per l'alcaldessa i el regidor d'Agricultura, es desplaçarà la setmana que ve a Ladispoli per participar en els actes de la 68a Festa de la Carxofa. La festa tindrà lloc el proper cap de setmana a la ciutat italiana.

  Amb l'objectiu de recuperar i enfortir la relació amb la ciutat italiana de Ladispoli, agermanada amb Benicarló des de l'any 2003, l'alcaldessa, Xaro Miralles, i el regidor d'Agricultura, Domingo Roca, visitaran Ladispoli la propera setmana en el marc de la 68 Sagra del Carciofo Romanesco, l'equivalent a la Festa de la Carxofa de Benicarló. La delegació visitarà els llocs més emblemàtics de la ciutat del Lazio italià i participarà en la recepció oficial que el seu alcalde, Alessandro Grando, oferirà dissabte 14 d'abril a les autoritats benicarlandes.

  L'acte central de la festa tindrà lloc diumenge 15, una jornada en què Ladispoli es converteix en un gran mercat de venda de les carxofes típiques de la zona, un producte que és en aquesta època de l'any quan comença a madurar.

  A més d'aquesta visita oficial, Benicarló també ha estretit els llaços amb la ciutat italiana a través del Club d'Atletisme Baix Maestrat, que el passat mes de març va desplaçar un grup d'atletes fins a Ladispoli per participar a la 36a edició de la tradicional cursa que transcorre pel litoral del Lazio. Feia 17 anys que el club no participava en aquesta competició organitzada pel Grupo Atletico Millepiedi.

  Pujar