elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló tancarà l’any esportiu amb la tradicional cursa de Sant Silvestre

Benicarló tancarà l’any esportiu amb la tradicional cursa de Sant Silvestre
  • La sortida i l’arribada es faran des de la plaça de la Constitució. Enguany s’avança l’hora de la sortida a les 18.30 hores.

Benicarló tornarà a acomiadar l’any amb la tradicional cursa de Sant Silvestre, una de les més populars del circuit i la més antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana.

Amb un objectiu marcadament festiu, la Sant Silvestre de Benicarló va més enllà de l’habitual aspecte competitiu de l’esport i aposta un any més per atraure un públic eminentment familiar.

Pel que fa al recorregut, de 2.300 metres, serà el mateix que l’any passat, i la recollida de dorsals i de la samarreta es farà el mateix dissabte als baixos de la Cambra Agrària de 9.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 18.00 h

Respecte als preus, els menors de 18 anys tindran un preu reduït de 3 euros, per a potenciar la participació dels atletes dels diferents clubs esportius de Benicarló i dels centres educatius de primària i secundària. Per als majors de 18 anys, el preu serà de 5 euros.

Les inscripcions en línia estaran obertes fins divendres dia 30 a les 14.00 h a través de www.hj-crono.es i presencialment es podran formalitzar el mateix dissabte 31 pel matí a un preu de 6 euros, sense distincions d’edat.

La sortida i l’arribada es farà des de la plaça de la Constitució, amb la novetat que la sortida s’avançarà a les 18.30 hores. Enguany, hi haurà una meta volant al pas pel Restaurant Mar de Bo. La primera dona i el primer home en creuar-la guanyaran un sopar per a dos persones.

Pujar