19 de novembre de 2019 19/11/19

Benicarló, seleccionat per participar en un programa per a joves amb dificultats d'inserció

  Benicarló ha estat seleccionat per l'Institut Valencià de la Joventut per a formar part de la 2a edició del projecte JOOP, que està finançat pel Fons Social Europeu i està destinat a joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat, o estan en risc d'abandonar, el sistema educatiu, ja siga per problemes de fracàs escolar, d'absentisme, de desmotivació o de desorientació.

  En concret, el programa preveu que cada jove participant reflexione sobre el seu projecte de vida i, a continuació, definisca un projecte professional, que es concretaria en un itinerari personalitzat que cada jove seguiria a partir de l'endemà del seu pas pel taller. Consisteix en un camí que portarà als joves participants a aconseguir els seus objectius vitals i professionals.

  La implementació del projecte serà a partir del mes de febrer i comptarà amb un guia, que acompanyarà un grup de 12 joves al llarg de 6 mesos. Per tal de formar part del projecte cal que el jove estiga inscrit al Programa de Garantia Juvenil.

  La regidora de Joventut, Susana Pérez, s'ha mostrat satisfeta i ha afirmat que «estem contents de què ens seleccionen per a aquests tipus d'iniciatives des de l'IVAJ, ja que és una oportunitat per als nostres joves de tindre un guia per poder construir el seu propi projecte de vida, incidint, en aquest cas, en l'àmbit acadèmic».

  Per a més informació, podeu adreçar-vos a les oficines del CIAJ.

  ocultar
  Benicarló, seleccionat per participar en un programa per a joves amb dificultats d'inserció
  Pujar