elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló publica una guia amb més de 200 establiments que ofereixen serveis especials

Benicarló publica una guia amb més de 200 establiments que ofereixen serveis especials
  • S’inclouen botigues d’alimentació en general fins a establiments de material esportiu, ferreteries, perfumeries, bars i cafeteries o farmàcies. L’objectiu és agilitar les compres i evitar esperes a les botigues

La Regidoria de Comerç ha publicat al web de la xarxa AFIC un llistat de més de 200 establiments comercials i de serveis de Benicarló que, a causa de la Covid19, oferixen serveis especials, ja siguen serveis a domicili, recepció de comandes o preparació d’encàrrecs per a emportar.

En el llistat apareixen tot tipus d’establiments, des de botigues d’alimentació en general (fruiteries i verduleries, carnisseries o peixateries) fins a ferreteries, geladeries, perfumeries, joieries, merceries, botigues de roba, bars i restaurants, establiments de decoració i interiorisme, botigues de mobles, botigues d’electrodomèstics, establiments de fotografia, etc.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha explicat que «aquest servei pretén apropar l’oferta comercial i de serveis al conjunt de la ciutadania i també resulta molt útil per a evitar esperes presencials a les botigues». Clara Cid ha destacat que «a pesar de la difícil situació que està vivint el sector del comerç, estem dedicant tots els esforços per estar al seu costat i posem a la seua disposició totes les ferramentes i mecanismes que tenim al nostre abast per a facilitar-los al màxim la tornada a la normalitat».

Els establiments que no estan al llistat i vulguen aparéixer poden contactar amb el Departament de Comerç al correu electrònic afic@ajuntamentdebenicarlo.org.

Pujar