24 de novembre de 2020 24/11/20

Benicarló promociona el seu patrimoni amb visites teatralitzades

Benicarló promociona el seu patrimoni amb visites teatralitzades - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló promociona el seu patrimoni amb visites teatralitzades - (foto 2)
  Benicarló promociona el seu patrimoni amb visites teatralitzades - (foto 3)
  Benicarló promociona el seu patrimoni amb visites teatralitzades - (foto 4)

  La Regidoria de Cultura aposta novament per l'organització de visites teatralitzades per a donar a conèixer de manera amena i entenedora la història de Benicarló. El 15 i 16 de juliol i el 5 i 6 d'agost tindran lloc les visites pel centre històric i el poblat iber del Puig de la Nau.

  Donat el gran èxit que varen tenir l'any passat, la Regidoria de Cultura ha organitzat novament les visites recreades i teatralitzades per tal de conèixer la història de Benicarló. El centre històric i el poblat iber del Puig de la Nau seran els escenaris protagonistes.

  Les visites començaran aquest dissabte 15 de juliol a partir de les 19.00 hores amb la visita teatralitzada pel centre històric, a càrrec de l'empresa Aur Art. La visita, en castellà, consistirà en la recreació de diferents escenes pel centre de la ciutat, on s'escenificaran fets rellevants de la història de Benicarló, com ara l'atorgament de la Carta Pobla, la concessió del títol de vila o la recreació d'escenes i situacions de les diferents guerres (Guerra de Successió, Guerra de la Independència o guerres carlines). La visita s'iniciarà davant de l'Ajuntament.

  El diumenge tindrà lloc la visita teatralitzada al poblat iber del Puig de la Nau, també a càrrec de l'empresa Aur Art. La visita, que es dividirà en dos grups, un en castellà i un altre el valencià, començarà a les 19.00 hores i consistirà a escenificar la vida quotidiana dels habitants del jaciment. En les diferents escenes participaran els principals personatges que habitaven el poblat (el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners, els guàrdies o la sacerdotessa).

  Les visites es repetiran els dies 5 i 6 d'agost. La visita pel centre històric, el dissabte dia 5 i el diumenge dia 6 al Poblat Iber del Puig de la Nau.

  Les persones interessades a assistir a alguna de les visites s'han d'inscriure telefonant al 964 460 448 o enviant un correu a l'adreça electrònica correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

  Pujar