elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló prepara més de 1.500 quilos de carxofes per a la Torrada Popular

Benicarló prepara més de 1.500 quilos de carxofes per a la Torrada Popular
  • El Consell Regulador ultima els detalls per a servir vora 2.000 racions de carxofes torrades aquest dissabte 24 de febrerr

  • Durant tota la tarde s’ha organitzat un ‘tardeo’ amb música que amenitzarà la jornada

La XXXI Festa de la Carxofa es prepara per a dir adéu a una de les edicions més multitudinàries dels últims anys. I ho farà amb la Torrada Popular de carxofes que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 19.00 hores, on es torraran 1.500 quilos de carxofes amb denominació d’origen.

Des de l’Ajuntament de Benicarló, el regidor d’Agricultura, Borja Castell, ha «animat a tota la gent de la comarca i de la província a gaudir de d’aquest esdeveniment popular i entranyable» i ha destacat l’organització d’un ‘tardeo’ musical que amenitzarà la jornada del dissabte, amb els dj Dani Marzá i Toño DeeJay.

El president de la DO Carxofa de Benicarló, Víctor Morera, ha anunciat que «el Consell Regulador està preparant els més 1.500 quilos de carxofes per a servir vora 2.000 racions per a veïns i visitants», i ha assegurat que «ara mateix, la qualitat de les carxofes és excel·lent».

Els tiquets tindran un cost de tres euros, que inclouran tres carxofes, una llesca de pa i un got de vi o aigua. A més, per a completar la torrada de carxofes, s’inclourà un servei de barra per tal que la gent puga sopar tranquil·lament, i s’afegiran unes graelles per a torrar pa i carn per acompanyar les carxofes.

La venda de tiquets es farà tant de forma presencial de dilluns a divendres a la Cambra Agrària de 9.00 a 13.00 hores, dissabte matí a la plaça de la Constitució i de forma online a través del següent enllaç.

Pel que fa a les Jornades Gastronòmiques romandran fins al 3 de març.

Pujar