26 de gener de 2020 26/1/20

Benicarló organitza unes jornades d'activació econòmica i emprenedoria

Benicarló organitza unes jornades d'activació econòmica i emprenedoria - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló organitza unes jornades d'activació econòmica i emprenedoria - (foto 2)
  Benicarló organitza unes jornades d'activació econòmica i emprenedoria - (foto 3)

  La Regidoria de Promoció Econòmica està ultimant els detalls de les Jornades d'Activació Econòmica i Emprenedoria que es duran a terme els dies 8 i 9 de febrer en el marc del programa Actiben, una iniciativa municipal d'estímul de l'activitat empresarial que es va posar en marxa el maig de l'any passat i que ha tingut una important acollida entre empresaris i emprenedors locals.

  Les jornades, que tindran lloc al Magatzem de la Mar, se centraran en cinc grans blocs: el finançament d'empreses i autònoms, l'emprenedoria, l'organització empresarial, el teixit industrial de la comarca i el foment del contacte entre empreses i emprenedors.

  Paral·lelament, s'han organitzat taules redones i informatives i està prevista la presència, entre d'altres, del director general de l'IVF (Institut Valencià de Finances), Manuel Illueca, i de Juan Antonio Bertolín, director d'innovació i projectes de l'Espaitec, el parc científic, tecnològic i empresarial de la Universitat Jaume I.

  El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha assenyalat que aquestes jornades «posaran en valor el treball i els projectes de les persones que han participat en el programa Actiben» i ha anunciat que «d'aquesta manera, posarem fi a la primera etapa del programa i començarem a plantejar els objectius per a la segona etapa». Per la seua banda, el director d'Actiben, Agustín Castejón, ha convidat a empreses, emprenedors, gestories i assessories a assistir a unes jornades que, ha dit, «seran un suport important per a tots els participants, independentment si donen resultats de forma immediata o a llarg termini».

  Pujar