elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló ofereix cursos de formació per a persones aturades

Benicarló ofereix cursos de formació per a persones aturades
  • L’oferta formativa inclou temes tan diversos com l’ús de les noves tecnologies per a la cerca d’ocupació, la cura de persones majors o la millora de l’anglés

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicarló ha publicat la nova oferta formativa destinada a persones aturades o en situació de millora d’ocupació. De moment, s’ofereixen tres cursos que s’impartiran el proper mes de maig i, posteriorment, a la tardor.

El primer dels cursos està destinat a millorar l’ocupabilitat a través de les noves tecnologies. Amb el nom «Aprofita al màxim el mòbil per trobar ocupació», el curs es durà a terme els dies 15, 16 i 17 de maig en horari de 9.30 a 13.30 h.

Ja a la tardor, al setembre, s’impartirà el curs «Formació bàsica en cures a persones dependents», dirigit a persones que vulguen treballar en la cura de persones majors dependents en l'àmbit domiciliari, residencial o hospitalari. Les dates són el 26, 27, 28 i 29 de setembre i 2 i 3 d'octubre, de 9.00 a 14.00 h.

Finalment, a l’octubre es realitzarà el curs «Anglés bàsic per a l’atenció al visitant», dirigit a ampliar els coneixements d’anglès per a les persones en cerca activa d’ocupació que tinguen pensat treballar en ocupacions relacionades amb la informació i l’atenció al visitant internacional. Les dates seran els dies 30 i 31 d'octubre i 2, 3, 6 i 7 de novembre en horari de 9.00 a 14.00 h.

Tots els cursos tenen places limitades que s’assignen per ordre d’inscripció.

Pujar