17 de novembre de 2019 17/11/19

Benicarló millora i amplia els canals de comunicació amb la ciutadania

Benicarló millora i amplia els canals de comunicació amb la ciutadania - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló millora i amplia els canals de comunicació amb la ciutadania - (foto 2)
  Benicarló millora i amplia els canals de comunicació amb la ciutadania - (foto 3)

  L'Àrea de Serveis Informàtics de l'Ajuntament de Benicarló ha incorporat millores en el servei de missatgeria El Pregoner i ha posat en marxa un canal de Telegram. Amb aquestes iniciatives, el Consistori vol apropar l'administració a la ciutadania i fer arribar tota la informació que genera l'Ajuntament d'una forma àgil i senzilla.

  La regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, ha presentat aquest matí les millores incorporades al servei de notícies a través del correu electrònic El Pregoner i ha fet balanç de les primeres setmanes des de la posada en marxa del nou canal de Telegram de l'Ajuntament. Escudero ha dit que Serveis Informàtics «treballa intensament per tal que la ciutadania reba tota la informació que puga ser d'utilitat i les notícies actualitzades». En aquest sentit, Escudero ha remarcat que «es tracta d'una de les prioritats de l'actual equip de govern».

  Pel que fa a El Pregoner, el servei de notícies que l'Ajuntament va posar en marxa a l'any 2002 i que compta amb 1.367 subscriptors, passarà d'integrar 16 canals temàtics a només sis, «de forma que la informació s'ordenarà i classificarà d'una manera més clara i intuïtiva». Escudero ha recordat que el servei és totalment gratuït i ofereix avisos sobre formació, ocupació, ajudes subvencions i beques, esdeveniments culturals, esportius o festius i informacions de servei públic. Per a subscriure's a El Pregoner només cal accedir a la web de l'ajuntament www.ajuntamentdebenicarlo.org i emplenar un senzill formulari. L'enllaç al formulari es troba en la pàgina principal del web.

  Paral·lelament, i aprofitant la implantació social massiva de dispositius de telefonia mòbil i tablets, l'Ajuntament «ha trobat un aliat ideal en l'aplicació Telegram, que és totalment gratuïta i proporciona un accés fàcil i ràpid a la informació que es genera des de l'Ajuntament», ha recordat Escudero.

  Telegram es pot instal·lar des de qualsevol de les plataformes de descàrrega d'aplicacions existents per als diferents models de dispositius. Per a començar a rebre la informació només cal buscar el canal de l'Ajuntament de Benicarló (@benicarlo) i unir-se. El nou servei, que ja compta amb 171 usuaris, complementa les altres vies de comunicació informàtica de què disposa l'Ajuntament, com el web municipal, les xarxes socials Facebook, Twitter i YouTube, o el propi servei de El Pregoner. Amb el nou canal de Telegram, ha explicat Marta Escudero, «Benicarló fa una passa endavant en la seua modernització al basar-se en la tecnologia dels telèfons i dispositius mòbils, que avui dia és accessible pràcticament a totes les persones».

  ocultar
  Benicarló millora i amplia els canals de comunicació amb la ciutadania
  Pujar