15 de juliol de 2020 15/7/20

Benicarló hissa les banderes blaves a les platges del Morrongo i la Caracola

Benicarló hissa les banderes blaves a les platges del Morrongo i la Caracola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló hissa les banderes blaves a les platges del Morrongo i la Caracola - (foto 2)
  Benicarló hissa les banderes blaves a les platges del Morrongo i la Caracola - (foto 3)

  La platges del Morrongo i de la Caracola de Benicarló ja mostren les banderes blaves que simbolitzen la qualitat de les aigües i dels serveis que s'ofereixen als banyistes. En els pròxims dies, està prevista la neteja i posada a punt de la platja d'Aiguadoliva.

  Aquest matí, l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presidit l'acte d'hissada de la bandera blava a la platja del Morrongo, acompanyada dels regidors de Turisme, Rosana Marzá, de Serveis Públics, Ilde Añó, de Medi Ambient, Ximo Bueno, de la reina de les Festes i de les dames de la cort d'honor. Al mateix temps, també s'ha hissat l'altra bandera blava atorgada a Benicarló, la de la platja de la Caracola.

  Miralles s'ha mostrat satisfeta per aquests distintius i ha avançat que «el nostre objectiu és mantenir aquestes dos banderes blaves i aconseguir-ne de noves». «En els pròxims dies, la Brigada d'Obres i Serveis s'encarregarà de netejar i posar a punt la platja d'Aiguadoliva, perquè realment és una platja amb una qualitat d'aigua excepcional», ha finalitzat l'alcaldessa.

  Per la seua part, la regidora de Turisme ha remarcat que «per a Benicarló és molt important obtenir aquests certificats de qualitat, perquè posa de manifest el treball conjunt que entre les diferents regidories duem a terme per a millorar poc a poc les platges».

  Cal recordar que la bandera blava és un distintiu de qualitat atorgat per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE) que reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de la platja. En concret, les platges que vulguen estar guardonades amb la bandera blava han de complir criteris d'informació i educació ambiental, de qualitat de l'aigua, de gestió ambiental i de seguretat i serveis.

  Pujar