19 de novembre de 2019 19/11/19

Benicarló fomenta el contacte entre empreses i emprenedors a través d'Actiben

Benicarló fomenta el contacte entre empreses i emprenedors a través d'Actiben - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló fomenta el contacte entre empreses i emprenedors a través d'Actiben - (foto 2)
  Benicarló fomenta el contacte entre empreses i emprenedors a través d'Actiben - (foto 3)

  Aquest matí han començat les primeres Jornades Actiben d'Activació Econòmica i Emprenedoria, que es duran a terme al llarg d'avui dijous i de demà divendres. La trobada tracta aspectes com el finançament, l'organització empresarial o la indústria comarcal i fomentarà el contacte entre empreses i emprenedors.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, juntament amb Manuel Illueca, director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Juan Bautista Juan (Diputació de Castelló), Sergi Gutiérrez (Cambra de Comerç de Castelló), Ximo Górriz (Centres Europeus d'Empreses Innovadores, CEEI) i el director del programa Actiben, Agustín Castejón, han inaugurat aquest matí les Jornades d'Activació Econòmica i Emprenedoria que es duran a terme al llarg del dia d'avui i de demà en el marc del programa Actiben, una iniciativa municipal d'estímul de l'activitat empresarial que es va posar en marxa el maig de l'any passat i que ha tingut una important acollida entre empresaris i emprenedors locals.

  Les jornades, formades per ponències i taules redones, i que tenen lloc al Magatzem de la Mar, se centren en cinc grans blocs: el finançament d'empreses i autònoms, l'emprenedoria, l'organització empresarial, el teixit industrial de la comarca i el foment del contacte entre empreses i emprenedors. L'objectiu principal d'aquestes jornades és propiciar la participació dels agents econòmics i socials en l'activació econòmica del municipi, a més de servir com a punt de trobada i com a instrument de promoció per als emprenedors que necessiten promocionar-se.

  Com ha destacat l'alcaldessa, «aquestes jornades donaran a conéixer a emprenedors o a empreses ja consolidades totes les possibilitats de finançament, a més de ser un punt de contacte entre empresaris i emprenedors». A més, Miralles ha afegit que «la Regidoria de Promoció Econòmica no ha de ser només per gestionar tallers i programes d'ocupació, sinó que a més ha de gestionar iniciatives com aquesta per donar tot el suport a les empreses».

  ocultar
  Benicarló fomenta el contacte entre empreses i emprenedors a través d'Actiben
  Pujar