elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló estrena un nou rocòdrom gràcies als pressupostos participatius

Benicarló estrena un nou rocòdrom gràcies als pressupostos participatius
  • La instal·lació esportiva té 3,80 metres d’alçada, 41 metres quadrats i 250 preses

  • Estarà oberta a tots els públics, des de xiquets i xiquetes de 4-5 anys fins a escaladors experts

MÉS FOTOS
Benicarló estrena un nou rocòdrom gràcies als pressupostos participatius - (foto 2)

Avui ha obert les portes una nova instal·lació esportiva a Benicarló. Es tracta d’un rocòdrom completament homologat de 41 metres quadrats (amb 3,80 metres d’alçada i 250 preses) ubicat en una de les sales del Pavelló Poliesportiu.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, i la regidora de Participació Ciutadana, Filo Agut, han presentat aquest nou equipament, que ha estat fruit dels pressupostos participatius de 2021 i que va ser la sisena proposta més votada.

«Avui —ha declarat la regidora de Participació Ciutadana— podem comprovar amb satisfacció com els pressupostos participatius es van executant i convertint en una realitat, i això ens anima a continuar treballant per a incorporar nous projectes i noves idees per als pròxims anys».

En el mateix sentit s’ha pronunciat el regidor d’Esports, que ha constatat que «ha estat un projecte que hem gestionat amb molta il·lusió perquè, tot i ser un esport minoritari, a Benicarló hi ha molta afició a l’escalada, i els devíem un espai on poder entrenar a totes les persones que dediquen part del seu temps a aquest esport».

Fernando Jovaní ha explicat que «després de valorar les diferents propostes, i d’acord amb l’opinió dels experts, hem decidit situar-lo en un espai tancat per tal de facilitar l’accés dels escaladors i també per a evitar actes de vandalisme».

Sobre els protocols de seguretat, el regidor ha subratllat que «atés que és un rocòdrom homologat, podem acollir tot tipus de públic, des de xiquets i xiquetes de 4-5 anys que vulguen introduir-se en el món de l’escalada fins als escaladors més experts».

Jovaní ha anunciat que «en funció de la demanda, el rocòdrom es podrà anar ampliant fins a un total de 100 metres quadrats de zona escalable».

El rocòdrom estarà obert en el mateix horari que el Pavelló Poliesportiu, de 8.30 a 22.30 hores de dilluns a diumenge de matí.

Pujar